Home » GESTIÓ (Bases i guies)

GESTIÓ (Bases i guies)

01.- Gestió tècnica i econòmica d'una explotació

Presentació. Gestió tècnica i econòmica de les explotacions de vaques de llet. Esquema de caràcter general sobre costos fixos, variables i d'oportunitat

02.- Fons comú garantia de preu de la llet

Resum del Fons de Garantia al que ningú fa cas i que prodia ser una eina útil...

03.1.- Bases de la producció de carn

Presentació. Aspectes bàsics de la producció de carn de boví. A. Seguí, C. Zaragoza

03.2.- Bases de la producció de carn

Apunts sobre engreix de vedells. Aspectes sobre el creixement, el desenvolupament i la precocitat. C. Zaragoza. 

03.3.- Bases de la producció de carn

Exemple de precocitat i engreix de vedells.

Precocitat Precocitat [73 Kb]

03.4.- Bases de la producció de carn

Cas real d'engreix d'un paster.

Paster Paster [116 Kb]

04.- Productes lactis

Resum. La llet i els productes lactis.