A. Lucas, S. Hulin, V. Michel, C. Agabriel, J.-F. Chamba, E. Rock,, J.-B. Coulon. 2006. Relations entre les conditions de production du lait et les teneurs en composés d’intérêt nutritionnel dans le fromage: étude en conditions réelles de production. INRA Prod. Anim., 19 (1), 15-28.
- Home
- Centenari Sa Granja
- RACIONAMENT (Aplicacions)
- RACIONAMENT (Bases i Guies)
- RACIONAMENT (Fulls tècnics )
- GESTIÓ (Aplicacions)
- GESTIÓ (Bases i guies)
- Conceptes generals
- Explotacions Vaques de llet
- Explotacions Vaques de cria
- Explotacions Engreix Vedells
- Explotacions Oví i Caprí
- Productes i derivats
- Transformació
- Consum
- El sector lleter
- EXTENSIÓ AGRÀRIA
- Opinió i actualitat
- Curs Racionament a MENORCA
- Preu de la llet (2021)
- Altres sectors/entorn natural